Welkom op onze website.

Meer dan een jaar geleden wilde ik weer eens een tractor opknappen. Ik kocht een Ford Dexta. Tijdens het sleutelen kwam ik er achter dat het heel lastig was om gebruikte onderdelen voor deze tractor te krijgen. Ik kocht er een aantal Dexta’s bij voor de onderdelen.

De onderdelen die ik zelf niet nodig had, verkocht ik. Op deze manier kon ik klanten voorzien van onderdelen die slecht te krijgen waren voor een betaalbare prijs. Mijn zoon is mij gaan helpen met sleutelen omdat de vraag naar onderdelen steeds groter werd.

We hebben ondertussen al veel klanten van jong tot oud mogen ontvangen. Onder het genot van een kop koffie vertelt een ieder zijn eigen verhaal. Het is mooi om deze persoonlijke verhalen van de liefhebbers aan te horen en van elkaar te leren. 

De vraag naar nieuwe onderdelen werd enorm groot daarom zijn wij, naast Koel Agrarische Dienstverlening, een webshop in zowel nieuwe als gebruikte onderdelen begonnen. Zo ziet u in een overzicht wat wij kunnen bieden.

Lukt het u niet om in ons assortiment te vinden wat u zoekt, dan helpen wij u graag telefonisch of per email met het zoeken naar dit onderdeel.

Met vriendelijke groet,

Herald Koel

Kodaparts
KVK: 04051222
BTW : NL1030.07.106.B01